Om oss

Service och garanti

Ahlqvist bil & motorteknik

Servat bilar sedan 1996

Ahlqvist bil har reparerat och servat bilar i 20 år, men varit verksam i branschen i över 40 år. Det har alltid varit viktigt för oss är att kunden ska få bra service och kunna känna sig trygg med oss.

Vi är prismedvetna och framför allt tydliga gentemot dig som kund. Vad är det som är fel, vad behöver repareras, hur lagar vi det och framför allt, vad kommer det att kosta. En fallgrop inom yrket är när kunden blir negativt överraskad av en redan reparerad bil. Tydlighet är A och O. Vi berättar för alla våra kunder vad som gäller före och efter en service eller reparation.

Vi jobbar ständigt med att utveckla oss vara i framkant vad det gäller service av bilar. Ahlqvist Bil uppfyller även alla kraven för att få kvalitéts-stämpeln godkänd bilverkstad. Vi blir kontrollerade för att säkerställa att vi utför våra jobb på ett korrekt sätt. Stämpeln godkänd bilverkstad finns för att du som konsument ska få en garanti på att jobbet blir seriöst utfört. Läs mer om vad godkänd bilverkstad innebär längre ner.

Per Ahlqvist

Daniel Sundström

Marcus Ahlqvist

Samuel Ahlqvist

Godkänd Bilverkstad

Godkänd Bilverkstad är en kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder. Syftet är att säkerställa att de lagar, förordningar och krav som vår verksamhet ställer på oss efterlevs.

Den största skillnaden mellan Godkänd Bilverkstad och andra kvalitetsstämplar inom verkstadsbranschen är att ett godkännande enligt standarden endast kan utfärdas av en oberoende tredje part. Att vara en Godkänd Bilverkstad innebär att vår verkstad följer de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver

Kompetenssäkrad bilverkstad

Autoexperten

För din säkerhet och trygghet

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige.

Alla bilverkstäder ägs och drivs som egna företag. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker. Oavsett vilken verkstad du väljer.

För att vara en ansluten Autoexpertenverkstad måste man ha rätt kompetens på bilverkstaden. För att säkerställa kompetensen genomför alla anslutna bilverkstäder tester och därefter ges varje enskild mekaniker den utbildning de behöver så att du som kund alltid kan känna dig trygg med att mekanikern hanterar din bil på bästa möjliga sätt.

varför välja ahlqvist?

vi utför kvalitativa
bilreparationer
till trygga priser.

På vår bilverkstad är din bil är i goda händer. Vi erbjuder högkvalitativa bilreparationer till priser som får dig att känna dig trygg.